2.ročník Na kole dětem U HRANIC BEZ HRANIC

Trasa: Dačice - Želetava - Jemnice - Staré Hobzí - Slavonice-Dačice
Délka trasy: 68 km

V sobotu ráno bylo krásné počasí. V Dačicích na náměstí se sešlo cyklistů natěšených na 2. ročník skvělé akce. Martin všechno skvěle zařídil a tak jsme si užili v sedlech krásný den a navštívili nádherná místa i města na pomezí jižních Čech a jižní Moravy. V nejbližších dnech přineseme i fotodokumentaci z této parádní nové akce.

Pokladnička 2. ročníku Na kole dětem U hranic bez hranic přinesla krásných 14.236,- Kč, které budou použity na rekondiční pobyty onkologicky nemocných dětí. Všem dárcům moc děkujeme.

2. ročník charitativní cyklojízdy na pomezi Jižních Čech a Vysočiny.

V kalendáři cyklistických charitativních akcí pod značkou Na kole dětem přibyla již v roce 2021 další krásná akce. Díky organizátorovi Martinovi Schmidtovi jsme se podívali na pomezí Jižních Čech a Vysočiny. 

Letos už následuje 2. ročník.
Start bude v sobotu 21.května 2021 v 10 hodin v Dačicích na Palackého náměstí a opět pojedeme směrem na Želetavu, Jemnici, Staré Hobzí, Slavonice a zpět do Dačic. Celkem to bude 68 km v pohodovém tempu, klidné atmosféře a krásně strávený den za "objednaného" krásného počasí.

Jedná se o CHARITATIVNÍ CYKLOJÍZDU pro širokou veřejnost, jejímž hlavním cílem je získat finanční prostředky na podporu léčby onkologicky nemocných dětí. 
Akci zaštiťuje Martin Schmidt, který se rozhodl udělat něco nejen pro sebe, ale i pro ostatní a zároveň pomoci nemocným dětem.
Nezapomeňte se registrovat zde 
Na trase bude, tak jak se to už stalo na akcích Na kole dětem zvykem, zajištěno občerstvení a bezpečnost se postarají příslušníci policie České republiky.

Více informací  včetně možnosti registrace najdete na adrese: https://nakoledetem-uhranic-bezhranic.webnode.cz/
Těšíme se na Vás v co největším počtu.

Plakát ke stažení