Vítáme nového sponzora - společnost Alza.cz

Vítáme nového sponzora - společnost Alza.cz

Vítáme a představujeme nového sponzora, který se rozhodl podporovat myšlenky projektu Na kole dětem. Jedná se o společnost Alza.cz a.s.

Alza.cz je lídrem a udavatelem trendů na poli středoevropské e-commerce. Svědčí o tom nejen kontinuálně rostoucí obrat, který v roce 2021 činil téměř 45 miliard korun, budování sítě AlzaBoxů jako jediné otevřené platformy samoobslužných výdejních schránek a sílící pozice na evropských trzích. Základem růstu firmy je neustálé vyhledávání příležitostí k inovacím jako např. spuštění služby doručení do vozu, využívání sdílené logistiky Liftago, unikátní fintechové služby (oceněná Alza Invoice Financing nebo Alza Financing by Lemonero), platforma Alza Marketplace pro externí dodavatele nebo rozvoj privátních značek, jejichž portfolio se ke konci roku 2021 rozrostlo na 19 značek. Společnost každým rokem rozšiřuje své CSR aktivity, dlouhodobě podporuje desítky neziskových organizací a to, jak přímými dary, tak v rámci své CSR platformy Souhvězdí pomoci.

Webové stránky společnosti https://www.alza.cz/ .  Děkujeme společnosti  Alza.cz  za podporu, těšíme se na spolupráci a doufáme, že jak zaměstnance, tak mnoho jejich zákazníků potkáme na 13. ročníku cyklotour Na kole dětem v červnu 2022 a také na dalších pořádaných akcích Na kole dětem.