Vítáme nového sponzora - společnost AMPO s.r.o.

Vítáme a představujeme nového sponzora, který se rozhodl podporovat myšlenky projektu Na kole dětem. Jedná se o společnost AMPO s.r.o. Společnost AMPO s.r.o. čtvrt století dodává strojní komponenty na český a slovenský trh. 
Vstoupili na český a slovenský trh v roce 1994. Chtěli obsáhnout určitý segment trhu širokou škálou subdodávek pro stavbu strojů a zařízení. Povedlo se a již v roce 2004 postavili na zelené louce nové zázemí společnosti vč. rozsáhlého skladu a montážního centra. Od roku 2009 zaznamenali další výrazný rozvoj díky distribuci lineárního vedení značky PMI. Vytvořili montážní centrum pro zpracování lineárních systémů. Od té doby navázali spolupráci s řadou předních světových výrobců. Odebírají od nich komponenty pro stavbu strojů a zařízení, následně kompletují celé pohonné sestavy, které pak u jejich zákazníků dávají věci do pohybu. Rozsáhlá klientela, kterou si za čtvrtstoletí  firma vytvořila oceňuje především širokou paletu produktů, dodávaných předními světovými výrobci, které je možné nakoupit pod jednou střechou. Cílem společnosti je, aby byla vždy dostatečně rychlá a flexibilní v dodávkách zákazníkům. To je možné zaručit pouze dostatečnými skladovými zásobami, pohotovou montáží a rychlou expedicí. Tento cíl plní a snaží se ho neustále vylepšovat.
Více se dozvíte na webových stránkách www.ampo.cz .
Děkujeme společnosti AMPO s.r.o. za podporu, těšíme se na spolupráci a doufáme, že jak zaměstnance, tak i klienty firmy potkáme v červnu 2021 v pelotonu 12. ročníku cyklotour Na kole dětem.