Ozdravný zimní pobyt na horách 17. - 19. 1. 2020

Děti z ostravské Haimy strávily víkendový ozdravný pobyt v Beskydech a Lucie Brodová s Míšou Češkovou nám o tom poslaly krásný dopis, který jsme si nemohli nechat pro sebe:

Srdečně Vás zdravíme z Haimy a zasíláme veliké poděkování za Vaši dlouhodobou přízeň a podporu. Díky sponzorským darům nadace Josefa Zimovčáka Na kole dětem jsme opět mohli uspořádat zimní ozdravný pobyt pro rodiny s dětmi po onkologické léčbě. A teď přinášíme malé shrnutí:
Krásné prostředí, báječní lidé a spousta nových zážitků - takový byl náš víkend 17. - 19. 1. 2020 v Rožňově pod Radhoštěm.
Na ozdravném pobytu se nás sešlo 9 rodin a 3 animátoři. Zázemí nám poskytl Hotel Relax, který se postaral o naši stravu, ubytování, pronájem bazénu, kuželek a nabídl také uzavřený salonek (ve kterém se moc dobře sedělo, zpívalo, seznamovalo, hrálo hry atd. )  V sobotu nás pronajatý dvoupatrový autobus (ta výška - zážitek nejen pro děti) vyvezl na Pustevny, kde jsme byli pozvání na Ledové sochy. Na Pustevnách jsme si užili ledové sochy, a také zbyl samozřejmě čas na bobování, na které se naše děti nesmírně těšily. Po návratu do hotelu a nutném odpočinku jsme se šli vyřádit do bazénu. Hvězdou večerního programu v hotelu pak byla "naše" Šárka, která nám zahrála a zazpívala nádherné písně.  V neděli nám krásně nasněžilo, a proto jsme na prohlídku výrobny svíček Unipar vyrazili pěšky. Cesta byla dlouhá (alespoň pro malé děti), ale výsledek stál za to! Pan majitel nám na uvítanou uvařil punč, a pak nás provedl výrobnou. Celý pobyt se náramně vyvedl a my v neděli odjížděli zpět do svých domovů vyčerpaní, ale maximálně šťastní...

Děkujeme, že nám pomáháte vracet děti po onkologické léčbě zpět do života a vynahrazovat jim alespoň částečně náročnou léčbu a pobyt v nemocnici. 

S přáním krásného dne,
Lucie Brodová a Míša Češková

A my v Na kole dětem jsme moc rádi, že můžeme takto pomáhat.

Více o ozdravném pobytu v Beskydech se dozvíte a více fotek si můžete prohlédnou zde.