Příběh, který potěší

Chtít pomoci ostatním neznamená vždy, že musím přispět nějakou horentní sumou. Každý může přispět tak jak může a jak mu to situace dovoluje. Přispět na dobrou věc se dá jakkoliv a  jeden příběh přinášíme. 
Napsal nám Ondřej Mézl informaci, která nás velmi potěšila: 
"Zapojil jsem se do jedné "fotosoutěže" cyklistické skupiny, kterou jsem vyhrál.  Výhrou byly produkty od značky Cyklo-spinn. Já tyto produkty nepoužívám, proto jsem požádal, aby byla výhra prodána a výtěžek byl poukázán ve prospěch "Na kole dětem". Dnes jsem obdržel potvrzení, že bylo poukázáno 525,- Kč. Chtěl jsem Vás o tom informovat."
Zeptali jsme se Ondřeje, jak ho to napadlo, co ho k tomu vedlo a odpověď nás opět potěšila:
"Jak s výhrou (pokud vyhraji) naložím bylo předem jasné - o tomto úžasném projektu jsem se dozvěděl v rocee 2018, kdy jsem se na vzdory obavám, na požádání našeho starosty, tenkrát ještě jako úplný "necyklista", který cítil ke sportu přímo odpor připojil k pelotonu a absolvoval s ním část cesty. Chvíle v pelotonu mě prakticky proměnila ve vášnivého cyklistu a začal jsem cyklistice věnovat všechen volný čas. Od té doby jsem se projekt rozhodl pravidelně finančně podporovat (v rámci svých finančních možností studenta) pravidelnou koupí dresů a taktéž propagovat např. nošením trička, při cyklistice potom dresů s logem Na kole dětem, různými příspěvky na sociálních sítích, nebo jsem mu věnoval velkou část práce z psychologie v rámci tzv. psychologické olympiády, kterou jsem následně obhajoval v Klatovech a později i v Chebu. Prakticky i do této "fotosoutěže" jsem se přihlásil s cílem získat pár korun pro Na kole dětem, což se k mému potěšení podařilo."

Díky moc Ondřeji za podporu i inspirativní příběh.
Těšíme se na setkání příští rok v pelotonu nebo  i letos na nějaké z dalších akcí Na kole dětem.