Vítáme nového sponzora - Nadační fond KROUŽKY DĚTEM

Vítáme a představujeme nového sponzora, který se rozhodl podporovat myšlenky projektu Na kole dětem. Jedná se o Nadační fond KROUŽKY DĚTEM.  Nadační fond KROUŽKY DĚTEM jsou charitativní částí společnosti Kroužky o.p.s. Ta již od roku 1999 organizuje zájmové kroužky přímo v  partnerských mateřských a základních školách po celé České republice a v Bratislavě. Pečuje o smysluplný volný čas tisíců dětí, a velmi jim záleží na spokojenosti každé holčičky a chlapečka!
Jsou tým lektorů, pedagogů, metodiků a zkušených odborníků, a májí rádi děti. Baví je provázet děti světem vědy, sportu, umění a kreativity. Je pro ně radost prožít volný čas s dětmi a učit se od nich.
Ministerstvem školství ČR, byli oceněni medailí za mimořádnou pedagogickou činnost, a Česká školní inspekce jim udělila nadprůměrné hodnocení.
Více se dozvíte na webových stránkách www.krouzky.cz .
Děkujeme společnosti  Nadační fond KROUŽKY DĚTEM za podporu, těšíme se na spolupráci a doufáme, že jak zaměstnance, lektory tak i mnoho dětí využívající jejich služeb potkáme v květnu a červnu 2020 v pelotonu 11. ročníku cyklotour Na kole dětem nebo jako fanoušky u trati či na náměstích.