GLS pomáhá - We deliver, we care!

Charitativní projekt společnosti GLS „We deliver, we care!“, v rámci kterého na základě hlasování veřejnosti dělili 100.000 Kč mezi tři dobročinné organizace. Hlasování veřejnosti přineslo následující výsledky:

Kapka Naděje: 72,2 % (72.200 Kč)
Dětské centrum Jihlava: 14,5 % (14.500 Kč)
Na kole dětem: 13,3 % (13.300 Kč)

Mnohokrát děkujeme.

Ale to není všechno, tuto částku lze nyní v druhé části projektu ještě zvýšit.

GLS spouští druhou fázi projektu, ve které můžeme navýšit podporu, která nám již nyní náleží. Za každý nový hlas daruje GLS dalších 10 Kč pro vybranou organizaci. Hlasovat můžete do konce září, pouze pomocí zatím neregistrovaných e-mailů a hlasovat lze opět na: https://pomahame.gls-czech.cz/

Vy co jste tak ještě neudělali, prosím pošlete nám svůj hlas

V letošním roce slaví společnost GLS 15 let na českém balíkovém trhu. Za tu dobu vybudovali jednu z nejkvalitnějších a nejspolehlivějších přepravních sítí v České republice. Za úspěchem stojí hlavně lidé v jejich týmu, a proto neustále dbají, aby byli spokojeni. Společně se také již od počátku firmy aktivně věnují zdravotně a sociálně znevýhodněným lidem. V rámci jejich celoevropského programu ThinkSocial po celé Evropě pravidelně podporují lokální dobročinné projekty.

Místo velkolepých oslav k 15. letům výročí GLS v Česku se rozhodli společně s kolegy věnovat peněžitý dar na vybrané charitativní projekty. Nechali všechny své zaměstnance i spolupracovníky na všech 24 depech v ČR nominovat a vybrat tři charitativní neziskové projekty nebo organizace, o kterých si myslí, že si jejich podporu zaslouží.

No a Na kole dětem je jedním z těchto projektů :-)

Pomocí Vašich hlasů nyní rozhodnou, jak si mezi sebe tito finalisté blízcí jejich srdci rozdělí dar ve výši 100 000 Kč. Pošlete prosím svůj hlas našemu projektu a pomozte mu k co nejvyšší částce!

Hlasování a pravidla najdete zde.

https://www.nakoledetem.cz/files/2020-08-11-tz-gls-charitativni-projekt.docx