Na kole dětem Toulavou 2022

Trasa: Votice - Sedlčany - Počepice - Petrovice - Sedlec-Prčice - Votice.
Délka trasy: 68 km

sobota 25.6.2022

V sobotu ráno se sešlo na votickém náměstí více jak 100 cyklistů. Na nebi se honily mraky a v blízkém okolí i dosti pršelo. Ve Voticích však ne. Odstartovali jsme sice ještě na mokré silnici, ale během dne bylo příjemné cyklistické počasí, většinou pod mrakem, ale bez deště. Celý den jsme si pěkně užili.

Start velmi zpříjemnili partneři akce, kteří prostřednictvím Jakuba Kachlíka předali šek na 180 tis. Kč. 

V pondělí 27.6.2022 pak byla otevřena pokladnička, do které účastníci vkládali dobrovolné startovné. Pokladnička obsahovala krásných 34.295 Kč, které budou vloženy na účet nadační sbírky a použity na rekondiční pobyty dětí.

4. ročník charitativní cyklojízdy krajem Toulavé

I v roce 2022 se projedeme Na kole dětem Toulavou. Tentokrát v sobotu 25.června 2022.

Jedná se o CHARITATIVNÍ CYKLOJÍZDU pro širokou veřejnost, jejímž hlavním cílem je získat finanční prostředky na podporu léčby onkologicky nemocných dětí. 
Akci zaštiťuje Jakub Kachlík, jehož syn v pěti letech onemocněl leukémií a nyní se zotavuje po transplantaci kostní dřeně. Díky velké pomoci lékařů a sester z motolské nemocnice se i on přidá k našemu pelotonu.

Start i cíl bude opět ve Voticích a trasa bude velmi podobná té z minulého roku. 

Nezapomeňte se zaregistrovat na https://www.detemtoulavou.cz/trasa-a-registrace , aby bylo možno zajistit dostatek občerstvení.

Více na  https://www.detemtoulavou.cz/