Na kole dětem Vysočinou 2015

Trasa: Telč - Třešť - Jihlava - Batelov - Telč
Délka trasy: 77 km

5. ročník cyklovýletu je minulostí

22. srpen 2015

Pátý ročník projektu Na kole dětem Vysočinou 2015 se uskutečnil v sobotu 22.8.2015 v Telči. Start  byl v 10:00 hod. Registrace již od 8:00 hod. Máme za sebou pátou cyklojízdu napříč Vysočinou, již po tradiční trase a opět přišlo velké množství cyklistů překonat 80 kilometrů terénních vlnek v malebné krajině Vysočiny. Svojí účastí jste podpořili správnou věc a hlavně svoje vlastní zdraví. Odměnou Vám byla jízda v pelotonu, pro mnohé možná první taková zkušenost a obrovský zážitek. Těšíme se na všechny v pelotonu i v roce 2016.

Průběžně Vás zde budeme informovat. Další informace průběžně najdete i na stránkách www.nakoledetem.cz ,

Již se těšíme na další v pořadí již 6. ročník v roce 2016.

Fotogalerie

5. ročník startuje v Telči

sobota 22.8.2015 10:00 hod.

Pátý ročník projektu Na kole dětem Vysočinou 2015 se uskuteční v sobotu 22.8.2015 v Telči. Máme před sebou pátou cyklojízdu napříč Vysočinou, již po tradiční trase. Opět doufáme, že velké množství cyklistů překoná 80 kilometrů terénních vlnek v malebné krajině Vysočiny. Doufáme, že nám bude přát počasí a svojí účastí podpoříte správnou věc a hlavně svoje vlastní zdraví. Odměnou Vám bude jízda v pelotonu, pro mnohé možná první taková zkušenost a obrovský zážitek. Těšíme se na všechny v pelotonu. Jede se opět pod dohledem Policie ČR, která bude zajišťovat bezpečnost a plynulost cyklojízdy. Pravidla účasti naleznete zde.
Od 8:00 hodin bude možno zaplatit dobrovolné startovné, vyplnit slosovatelný výherní kupon a nakoupit reklamní předměty více zde.

V 10 hodin vyrazíme z Telče směrem na Třešť, Jihlavu, Batelov, Řásnou a zpět do Telče. Do Telče se vrátíme v cca 17:00 hodin

Průběžně Vás budeme na našich stránkách informovat. Další informace průběžně najdete i na stránkách www.nakoledetemvysocinou.cz ,

Na loňský ročník můžete zavzpomínat zde,  Vloni vyrazilo na alespoň kousek trasy více jak 250 cyklistů. Překonáme letos tento počet?

Více na: https://www.nakoledetemvysocinou.cz/